Repararea și recondiționarea pernelor de aer Lexus RX/LS

Airmatic oferă clienților săi reparații și recondiționarea pernelor de aer și suspensiilor pneumatice Lexus RX/LS.

Lexus RX/LSRX/LS
Recondiționare pernă aer față260
Recondiționare pernă aer spate260
Recondiționarea compresorului de aer170
Recondiționare amortizor față / spateindisponibil

Toate prețurile sunt in euro.

Prețurile sunt valabile la returnarea vechilor perne de aer și amortizoare.
Fiecare client primește 12 luni de garanție completă a reparațiilor efectuate.

Când înlocuiesc pernele de aer fată, spate și amortizoarele, clienții primesc 24 luni garanție.

Toate materialele utilizate pentru efectuarea reparației de către Airmatic sunt originale și de calitate. Pernele de aer și amortizoarele propuse sunt noi și sunt fabricate de către PHOENIX.

Ce este suspensia pneumatică?

Suspensia pneumatică este utilizată în locul articulatiei convenționale din oțel, la autoturisme cu un nivel mai ridicat de echipare, precum și la autobuze și camioane.

Scopul suspensiei pneumatice este asigurarea unei calități permanente netede, netede și confortabile, cum este cazul mașinilor cu suspensie sport. Sistemele moderne de aer din mașini sunt aproape întotdeauna autocontrolate prin reglarea înălțimii vehiculului în funcție de condițiile de drum.

Cu toate că are avantaje semnificative față de sistemele standard, unul dintre principalele dezavantaje ale suspensiei pneumatice este costul întreținerii și reparării. Gândindu-ne la clienți, echipa lui Airmatic oferă diferite soluții pentru repararea pernelor de aer - reciclare completă cu înlocuirea elementului gonflabil problemă. Acest lucru garantează clienților 100% reparații de calitate.

Motivul principal și cel mai frecvent pentru uzura pernelor de aer din fabrică este uzura și rănile pe care le suferă. Acesta este cel mai adesea cauzat de depunerea de pietricele fine, nisip și praf pe partea inferioară a pernelor de aer. Astfel, în utilizarea de urcare și coborâre, perna este sfâșiată.

Airmatic oferă perne de aer fabricate sub licența companiei PHOENIX. Sunt fabricate din cauciuc cu grosimea de 1,5 mm și un strat suplimentar de pânză. Acest avantaj al pernelor de aer le oferă o durată mai lungă de viață.

Contactați-ne acum și economisiți timp pentru a vă diagnostica mașina.